Ny årgångsglögg - dags att boka?

Ok, det är på tok för tidigt för julstämning och liknande, men jag såg just att Blossa har presenterat sina nyheter i årets glöggsortiment.


Blossa clementin

Årets årgångsglögg BLOSSA 09 håller en alkoholhalt på 15% och är juligt smaksatt med clementin!
Det underbara verkar vara att clementinsmaken ska framträda ännu tydligare när glöggen värms - så underbart för mig som älskar både glögg och clementiner!
BLOSSA 09 finns att köpa i begränsad upplaga på Systembolaget från den 1 oktober och kommer att kosta 89:- för 750 ml, men funderingen nu är om man ska chansa på att den finns kvar till jul eller om man bör förhandsboka den...

Ytterligare nyheter är trepacket med de tre mest populära årgångsglöggerna hittills: BLOSSA 05 med smak av Hjortron och Armagnac, BLOSSA 06 med lingon och enbär och BLOSSA 08 med smak av Blåbär, som jag nu när jag tänker efter har en flaska kvar av sen förra julen.
Trepacket kostar 120 kr för 3 x 200 ml och kan förhandsbokas här.




BLOSSA LingonBLOSSA Apelsin
Även lättglöggssortimentet har vuxit i år. Två nya smaker introduceras - Lingon och Apelsin som båda håller en alkoholhalt på 15% och kostar 40:- för 500 ml.


Så nu vill jag ha era åsikter: Vad tycker ni om de nya smakerna? Bör man förhandsboka? Vilken har varit favoriten hittills?

#1 - - Christoffer:

Åh herregud clementin! Gud vad gott det låter! Måste man pröva!