Nyhet i juicehyllan + TÄVLING!



Här ska ni få se en fin nyhet - Tropicanajuice i fina genomskinliga plastflaskor! Verkligen på tiden tycker jag - plastflaskor visar upp innehåller bättre, det går lättare att skaka om och blanda juicen (mycket viktigt när det är fruktkött i) och så ser de ju så mycket lyxigare ut!



Tropicana lanserar tre juicer i den nya snygga plastförpackingen - klassikerna Stormy Orange och Cloudy Apple och så nykomlingen Sunny Clementine! Samtliga är producerade av noga utvalda frukter för att ge den så kallade "Homestyle"-känslan, eller på ren svenska "Så gott som hemmapressad". Tillsammans med förpackningarna lanseras också smakguiden där man precis som med vin får en översikt över dryckens smaktoner och tips på passande tillbehör.

Men gissa vem som fick hem en förpackning av varje smak? Jajamensan - lilla jag!

Oj oj oj vilka juicer! Här är man van vid betydligt billigare koncentratjuicer och så får man smaka på "the real deal"!
Framför allt reagerade jag på färgerna - de SER verkligen färskpressade ut, jag skojar inte när jag säger att juicerna i mitt kylskåp har EXAKT samma färg som de på bilden (och nej, de innehåller inga tillsatser)!
Och smaken sedan! Samtliga Tropicanas juicer är pressade av färsk frukt inom 24 timmar efter plockningen något som skiljer från de flesta andra märken som kan ha pressats nästan ett halvår innan de kommer ut i butikerna, och det märks verkligen på smaken - Sunny Clementine var förföriskt god med en lätt sträv ton på slutet som balanserade upp sötman perfekt, Cloudy Apple smakar verkligen äpplen och sommarträdgård medans Stormy Orange kan vara på god väg att bli min nya frukostfavorit med härlig frisk apelsinsmak och gott fruktkött!


Men inte nog med att jag och Erik har fått smaka oss igenom det nya sortimentet - nu har även en av mina kära läsare chansen att få göra det. I ett helt år till och med!
Jag har nämligen en årsförbrukning Tropicanajuice att tävla ut här på NyTinat!

För att vara med och tävla vill jag att du i kommentarsfältet här nedan berättar för mig vad din absoluta favoritfrukost består av och vilken Tropicanajuice (nya eller gamla sortimentet) du helst dricker till den!

Tävlingen avslutas den 5 juni!

Tävlingen är avslutad, vinnaren presenteras HÄR!


Bilder från Tropicana via Hill & Knowlton
#1 - - Malin:

Min absoluta favoritfrukost såhär års består av en skål med iskall fil toppad med kanel- och smörstekta äppelbitar, och till det ett glas Cloudy Apple-juice :)

#2 - - monika:

Jag älskar mosad avocado på gott bröd, lite salt och några droppar citron. Till det skulle jag gärna testa Sunny Clementine. Sol i sinne...



vh

Monika

#3 - - Johanna:

Åh jag är gärna med i tävligen!



Min absoluta favoritfrukost just nu är en skål yoghurt toppat med hackade rostade nötter (typ hasselnötter och mandel), olika fröer, och en massa färska frukter och bär. Till det äter jag ett hembakat knäckebröd med ost och parmaskinka, och glaset får gärna vara fyllt med Tropicana's Golden Grapefruit! :D

#4 - - regina:

Min bästa frukost består av Fil, Kellogs Special K, samt ett glas Juice, gärna Stormy Orange.

Samt några bitar Melon, Cantaloupe.

#5 - - joHannah:

Min favoritfrukost som det lyxas med ibland är ostfralla med keso, ost och grönsaker samt bagel med mjukost, lök och gurka! Till detta yoghurt naturell med tinade bär (blir sällan färska) gärna hallon och blåbär. Till detta dricker jag helst kaffe och Tropicana Original orange.

#6 - - Aidai:

Ojdå, hoppas man kan delta fastän man bor i Finland! Man kan ju alltid försöka iallafall. :)



Min favoritfrukost består av en tallrik naturell jogurt toppad med musli, frukter och kanel! Yummie. Till det äter jag även ett äkta finskt rågbröd med smör, ost, skinka och grönsaker. Till det dricker jag te eller mjölk, eftersom jag har ganska svårt med vissa juicer som i mitt tycke bara innehåller socker och tillsatsämnen. Äckligt sliskigt sött, uäk! Men efter att ha läst dina kommentarer om Tropicana så kan jag inte hjälpa det, ett glas juice med fruktkött låter ju så himla gott! :) Och en färgglad och solig start på dagen vore ju inte helt fel!



Ha det bra!



Ps. Testade för första gången bananskivor på ett ljust bröd med smör (tycks ju vara poppis bland bloggare, hihi) och mamma mia, det var ju riktigt GOTT!! Prova du oxxå! :)

#7 - - Aidai:

Attan oxxå, glömde ju att skriva vilken Tropicana juice jag dricker till frukost! Ingen för tillfället, men jag tycker Tropicana Sunny Clementine låter som något som skulle passa mej perfekt! Yummi!

#8 - - Interior Dreams - Inspiration för ditt hem:

Vilken bra tävling och vilken härlig vitaminbomb det blir för vinnaren :)



Frukosten är för mig det viktigaste målet om dagen, därför lyxar jag gärna till det på morgonen. Favoritfrukosten består just nu av en tallrik med naturell youghurt, toppad med en blandning av müsli och färska bär. Till det äter jag gärna nybakta scones med en klick aprikosmarmelad. Glaset är fyllt med Tropicana Apple Pear & Passionfruit.



Ps, Nu ska jag ta och baka de där goda muffinsen du tipsat om längre ner på bloggen :)

#9 - - Millah:

En god frukost består av en gröt tallrik - havregrynsgröt med mjölk och lingonsylt. Hemmabakta frallor med skinka, ost & paprika och till det ett glas juice - tropicana orginal.



Kramar / Millah

#10 - - Anna:

Min absoluta favoritfrukost består av hälften naturell yoghurt och hälften vaniljyoghurt, färska bär, nötter, och lite müsli. Det blir som en blandning av allt det goda! =) Och sen till det vill jag helst ha nybakad bröd, scones eller liknande med ost och marmelad. =) Till det vill jag helst dricka tropicana orginal, apelsin, den är trots allt allra godast.



Kram Anna

#11 - - pilla:

Favoritfrukosten just nu ar Frootloops med mjolk, ett gront apple eftersom jag ar i USA, men det ar inte favoriten hemma. Men ett glas Tropicana apelsin, hembakt brod med skinka, sallad, paprika och tomat samt vaniljyoghurt med crunchy och lite jordgubbar ar annars nagot som star hogt i kurs!

#12 - - Sabina:

Min favoritfrukost består av en grov macka med cream cheese, kalkon, avokado och tomat, toppat med lite örtsalt. Till det äter jag gärna en skål men naturell yoghurt, hemmagjord granola och bär. Och sist men absolut inte minst, ett stort glas med Tropicana Cloudy Apple Juice som är min absoluta favoritjuice! Den gör så att jag får en riktigt härlig start på dagen :)

#13 - - Jonna:

Min favoritfrukost, från och med idag, faktiskt, är två skivor morotslantbröd - en med gurkskivor och tonfiskröran jag improviserade ihop idag (en burk tonfisk, fyra kokta ägg, en burk creme fraiche vitlök och parmesan, en rejäl klick majonäs, finstimlad purjolök och ett par ordentliga nypor havssalt), den andra med några blad babyspenat, kalkon och ost. Vid sidan av/till efterrätt vill jag gärna, särskilt såhär års, ha ett par klyftor äpple med kanel, några jordgubbar, en kiwi och såklart ett stort glas med kall Tropicana äpplejuice! Sedan mår man bra hela dagen!

#14 - - Spacegirl:

Naturell yoghurt, flingor, grov smörgås med brie & salami & paprika, kaffe med mjölk och till det ett glas av Tropicanas apelsinjuice :-)

#15 - - Lena:

Jag stiger gärna upp lite tidigare för att kunna njuta av frukosten ordentligt samtidigt som jag läser morgontidningen. Min favoritfrukost består av hembakat grovt bröd med philadelphia, gravad lax och avokado eller kokt ägg och lite majonnäs. Till detta turkisk yoghurt med banan, blåbär och hallon.

Ett glas tropicana Sunny Clementine skulle göra frukosten komplett och jag vorde redo för dagens alla utmaningar!

#16 - - Tessibelle:

Den perfekta frukosten för mig: Rostat bröd med philadelphia, avokado & somat samt en nypa salt. En skål med mjölk, skivade jordgubbar & banan, färska blåbär, gojibär och havregryn. Till det en kopp kaffe och ett stort glas kall apelsinjuice, Tropicana!

#17 - - Tessibelle:

*tomat ska det stå :) Ej "somat" haha

#18 - - Moa - BEBIS I MAGEN ♥:

Dom där har jag inte sett :) Älskar tropicana juice :)

#19 - - malin:

1dl kesella blandat med 1dl filmjölk, toppas med en kiwi i bitar samt 1dl fruktmusli. Till det en skiva surdegslimpa med färskost, avokado, kalkon och smörgåskrasse. Är det riktigt lyx så får även ett kokt ägg akompanjera. Och så Tropicana Orange, helst i martiniglas eller vinglas för extra flärdfull känsla! :)

#20 - - elin:

En fullkornsmacka med ost och gurka på

En tallrik fil och müsli och torkade blåbär,tranbär och torkade äpple bitar.

Och till det skulle ett glas stormy orange sitta bra (;

#21 - - Stina:

Min absoluta favorit frukost är kokta ägg med lite salt och en klick smör på, till det gärna danskrågbröd med avokado och tomat. Och en stor skål med blåbär och jordgubb med en klick kesella och havregryn och linfrön! Till detta dricker jag klassikern Stormy Orange, men måste säga att det är svårt att välja när alla smakar himelskt!



Tack för en inspererande och bra blogg! :)

#22 - - Sanna:

Åh det enda jag tänker på när jag ser Tropicanajuice är de fantastiska mornarna i thailand när man hade frukostbuffé ute på terassen. Det fanns allt man kunde tänka sig och självklart de små söta Tropicanaförpackningarna :)Så det blir nog min favoritfrukost, den thailändska :) Nästan lite magiskt sådär med stora ödlor som kryper på räckena medans man tuggar i sig toast och underbara äggröror !

#23 - - Anonym:

Min absoluta favorit frukost philadelfiaost och lax på en grovmacka plus några skivor tomat. Till det gärna en skål med vaniljfil och blåbär med lite linfrö solrosfrö och havrefras på till detta dricker jag ett glas med Tropicana Cloudy Apple, mums!

#24 - - Anonym:

Min absoluta favorit frukost philadelfiaost och lax på en grovmacka plus några skivor tomat. Till det gärna en skål med vaniljfil och blåbär med lite linfrö solrosfrö och havrefras på till detta dricker jag ett glas med Tropicana Cloudy Apple, mums!

#25 - - Johanna:

Den perfekta frukosten är när jag har tid att gå upp lite extra tidigt och kan baka scones till hela familjen. Visst är det extra kul när man kan överraska sina nära och kära ibland! Till detta olika sorters pålägg som marmelad och goda sorters ost samt fil eller yoghurt med färska jordgubbar! Till detta tropicanas original apelsinjuice och nybryggt kaffe!

#26 - - ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG/EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA:

Jag är gärna med och tävlar. Min favorit är gamla hederliga apelsinjuicen.



Min favoritfrukost är lättfil med egenvald musli (cornflakes, linfrö, pumpafrön och russin) och till det apelsinjuice och grovt bröd med en stark och smakrik ost. Himmelriket.



Har även tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2011/may/arsforbrukning-56.html

#27 - - J o H a N N a - design tävling på bloggen:

oj vilken härlig tävling :)

min favvo frukost består av kokta ägg. och macka med mörkt bröd med smör, ost och paprika på :) det är min absoluta favorit :)



av juicerna så är alla mina favoriter men måste jag absolut välja en så skulle jag välja apelsin :)

#28 - - Emelie - Frisör och vardag:

Jag är med och tävlar! :)



Min favorit juice är den vanliga apelsinjuicen utan fruktkött.Min favoritfrukost består av youghurt från yoggi och en rostad macka med någon god gräddig ost!

#29 - - Ida:

Den absoluta favorit juicen är den hederliga apelsinjuicen.

Det jag helst äter till frukost är en god kopp te, ett glas juice, en skål med tropisk frukt eller gröt med äpple och kanel. Frukosten ska helst avnjutas på balkongen för då smakar allt extra gott! Tycker även om att äta en lingongrova med ost om jag inte känner för att göra gröt på morgonen.

#30 - - Ida:

Den absoluta favorit juicen är den hederliga apelsinjuicen.

Det jag helst äter till frukost är en god kopp te, ett glas juice, en skål med tropisk frukt eller gröt med äpple och kanel. Frukosten ska helst avnjutas på balkongen för då smakar allt extra gott! Tycker även om att äta en lingongrova med ost om jag inte känner för att göra gröt på morgonen.

#31 - - chanette med söner:

mannagryns grött som du lägger i lite kanel med dans du kokar den.

mjölk till det med massa goda mandarin skivor.. såna i burk och till det goda juicen SUNNY CELEMENTIN.... dregel dregel.. svårare än så behöver det inte vara.. en solskens frukost

#32 - - IssaTrönnblom:

Den bästa frukosten jag vet är en baugett med sallad,skinka,ost och gurka. Till det ska man dricka Tropicana Apple :)

#33 - - Malin:

Godaste fruktosten jag och min familj vet är när jag har haft ork att baka filmjölklimpa. :) På smörgåsen har vi gärna ett stekt ägg. Sedan ett glas sunny clementine (som låter underbart gott) och även ett glas på smoothie gjord på vaniljyoughurt, hallon,banan,jordgubbar och blåbär. Frukosten avslutas med en kopp kaffe för mig och sambon.

Mmm det vattnas i munnen. Dags att baka igen tror jag;)



#34 - - Sofia:

Åh detta vill jag verkligen vinna, just nu ammar jag min son som är mjölkallergiker så det blir en himla massa juice här hemma nu, jag gillar äppel juicen bäst men den nya clementin låter ju underbar. Min favorit frukost är en god smörgås med rökt skinka och röd paprika på.

#35 - - Sara:

Min frukost måste bestå av jucice! Jag och min mamma är juice galna! Det godaste som finns är juice, men det blir lite dyrt i längden att dricka det hela tiden. Men min favorit frukost är äggröra. yoghurt med flytande houng och bär, yoghurt med flytande honung har jag ätit sedan barn och jag älskar det fortfarande. Min mamma älskar tropicana, och våran favorit smak är Summer berry! Bästa som finns en varm sommar dag, så goood! Annars brukar det bli ruby breakfast till frukost, också jätte god!

#36 - - stella:

Min favorit är färskpressad juice, älskar det! Tillsammans med kokta ägg och hemmablandad müsli tillsammans med bär och youghurt eller frukt. <3

Min favorit hos tropicana är deras vanliga apelsinjuice :)

#37 - - Tanja:

Min favoritfrukost består av havregrynsgröt med skivad banan över. helst dricker jag Tropicana med äppelsmak till, vilken också är min favorit av dessa goda juicer. Jag är med och tävlar. :)



h. Tanjasik88@hotmail.com

#38 - - Anna på Grönkulla:

Min favoritfrukost är långfil med kanel och hemmagjord müsli med mycket nötter i. Nybakat bröd med smör och ost med gurka på och ett stort glas Tropicana Sanguinello. Det är min favorit för jag älskar blodapelsin!

#39 - - Marie Andersson:

Det finns nog ingen som älskar frukost så mycket som jag och jag är helt besatt av Tropicanas Apesinjuice!Det var det enda som gick ner under illamåndet under graviditeten.

Min favoritfrukost är ganska enkel och består av hembakat vitt bröd med endast smör och ost, god vaniljyoggi med färsk frukt och självklart Tropicanas apelsinjuice.

Åh vad sugen jag blev nu!

#40 - - Tessan:

På vardagarna kör jag min standardfrukost med Må Bättre-bröd. Pålägg ost och Scans lufttorkade skinka. Ett glas lättmjölk och ett äpple. Plus inte minst Tropicanajuice. Helst den vanliga apelsin med fruktkött. Och massor av te. Eftersom att det blir i stort sett samma varje dag så är det också min favoritfrukost.

#41 - - Myran:

Åhh, självklart vill jag vara med i denna tävlingen! Brukar dricka deras apelsinjuice, alltid föredragit den, men gillar att testa nya sorter.



Min favoritfrukost är fullkornsbröd med philadelphia, sallad & skinka på. Sen brukar jag äta äggröra till det. Någon exotisk frukt till hade ju aldrig varit fel och ett eller två glas juice.

#42 - - Elin Jonsson:

Hej hej klart att man är med och tävlar!



Min absoluta favoritfrukost består blåbärs yoghurt och müsli. Kokt ägg och nybakat frukostbröd ev scones. Och en stor svart Kaffe! =)



Skulle nog helst vilja dricka tropicana orginal, apelsin, orginalen är alltid bäst! =)



håller tummarna



KRAM

#43 - - Sandra:

Hej jag tävlar!



Min absoluta favoritfrukost består av en stor omelett med massa kryddor i och apelsinjuice.

#44 - - Lili:

jag är med och tävlar.



Min absoluta favoritfrukost är storformbröd med pålägg,bregott,och apelsinjuice!

#45 - - Ella:

En bra morgon för mig börjar med en tallrik grekiskyoghurt, i den vill jag ha en sked daddelsirap och några krossade valnötter. Vid sidan har jag ett stekt ägg och ett grännaknäcke med creamchees och avokado, gärna toppat med lite flingsalt. Till det står ett stort glas av Ruby breakfast en god blandning av apelsin och grapefrukt. Ibland lyxar jag även till det med en ”nyttomuffin” fylld med frukt och bär. Med en sådan start på dagen står man redo för det mesta!

#46 - - Frida:

Att börja morgonen ska man äta special K, bitar med banan, mjölk, en grov macka med torkad skinka och sallad. + Ett stort glas med Tropicana's Madarin Morning förstås! :D

#47 - - Maria P:

Favoritfrukosten är när maken kommer med nybakta frallor med smör och ost, tropicana stormy orange juice och lördagstidningen!

#48 - - Olelsi/Nettan:

Min favvo frukost består av äggröra och bacon, en hårdbröd bit och såklart apelsinjuice med fruktköttet i den. Liksom mera smak på den och som sagt lite lyxigare.



Kram Olelsi/Nettan i Hälsingland.

hockeytossan@hotmail.com

#49 - - Fluffmonster svarar:

Hoj Hoj!



Jag är gärna med och tävlar gärna om smaken Golden grapefrukt mums



Min favoritfrukost består av Ett stort glas kall juice, wasaknäckebrödmackor med starkost på. En kopp nybryggt kaffe och självklart ska allt detta ätas ute i morgonsolen i trädgården <3



#50 - - Ingrid:

Min absoluta favoritfrukost är egentligen en brunch hihi! När jag var liten kom alltid min morfar på söndagar och så åt vi en fantastisk frukost bestående av frallor, stekta ägg, bacon, prinskorv, kaffe, mjölk, och juice. Och efter nästan 20 år är det fortfarande min favorit, så en gång i månaden lyxar jag och gubben till det med denna underbara frukost, och sen äter man inget på resten av dagen nästan hihi ;)



Min favorit är Tropicana Original, inget slår den hederliga apelsinjuicen!



Kram, Ingrid

#51 - - Emma:

Min favoritfrukost blir utan tvekan scones med te. God ost och många olika marmelader att välja på :)



Jag e också en sådan som trivs mest med den vanliga original juicen med vanlig apelsin. Smask.

#52 - - elin:

Åh, Min bästa frukost är när min mamma har kommit hem med varma, knapriga nybakta baguetter! Pålägg:smör,gurka,ost,skinka,tomat + den (gamla) tropicana juice, helst i smaken äpple. Dock har jag aldrig smakat på den nya tropicana juicen..

#53 - - Anna L:

Favoriten är absolut färska scones, jordgubbar med naturell youghurt och till detta dricker jag helst apelsin

#54 - - Hilda:

special k i mjölk, och scones tillsammans med Tropicana Sunny Clementine :)

#55 - - frida:

Min favoritfrukost består av en skål med fil och flingor med torkade jordgubbar och yoghurt bitar i med en ost&paprika fralla till! :) detta avnjuts till en härlig juice, min favorit är Sunny Clementine.

#56 - - Annica:

Min favoritfrukost är fil + äpple. ;D så himmelskt gott.

Dricker helst Golden Grapefruit till frukost och även på kvällen när jag är törstig.

#57 - - Anette:

Min favoritfrukost är vaniljyoghurt med honung och nötter och lite färska bär om årstiden är den rätta. Till det vill jag gärna ha nybakta frallor med mjukost och tomater. Pricken över i:et är ett glas kylskåpskall Sunny Clementine :-)!

#58 - - Anette:

Min favoritfrukost är vaniljyoghurt toppad med färsk frukt efter säsong, hackade nötter och över det ringlar jag lite lavendelhonung. Till detta äter jag en fralla, helst varm nästan direkt från ugnen, med mjukost och skivad tomat. Pricken över i:et blir ett glas kylskåpskall Sunny Clementine!

#59 - - Sandra:

Jag skulle kunna ljuga ihop en historia om att jag äter en bra frukost men faktum är att jag inte gör det. Vilket är dåligt av mig. För mig på morgonen är det en kopp kaffe och en cigg som gäller innan jag tar bussen till jobbet. På jobbet äter jag däremot en onyttig fralla med ost och paprika på :)

Min favorit hos tropicana är original orange. Köper alltid den. Juice dricker jag däremot mycket istället för läsk och sådant så där är jag nyttig :)

#60 - - Frk. Eson:

Oj, en riktigt god frukost hos oss när vi får för oss att baka scones och amerikanska pancakes!

Varma scones med philadelfiaost och hemmagjord blåbärssylt och fluffiga pancakes med lönnsirap gärna då molniga äpplen från tropicana och en kopp kaffe! Sen står man sig ganska länge!



Må gott

mvh Frk. Eson

#61 - - Jenny:

Oj så många fantastiska frukostar jag kunde läsa om här i kommentarerna. Själv är jag tyvärr inte så engagerad på morgonen (Ni får gärna komma hem till mig och laga dessa frukostar om ni vill :).

Min frukost brukar bestå utav en tallrik med blåbäsyoghurt tillsammans med någon typ utav flingor. OCH ett måste på morgonen är ALLTID ett glas juice (gärna Tropicana Original) , annars fungerar jag inte som jag ska resten av dagen!! :)

#62 - - tessan:

min favoritfrukost: färska ostfrallor med skinka/ost och grönsaker på, och ett glas med vanlig apelsin juice till

#63 - - Matilda♥:

I´m in! Min absoluta favoritfrukost består av bakeoff-bröd med ost, en stor kopp oboy och ett glas Tropicanajuice, sorten varierar men favortien är nog apelsinjuicen.



Kram!

#64 - - annica sundström:

Klart jag tävlar.

Min favoritfrukost inmundigas i sakta mak i trevligt sällskap.

Havregrynsgröt med solrosfrön, lite kanel och sirapsklick. En färsk mjukmacka med paprika och ost. Smaken av Sunny clementine ger mig en känsla av sol och semester oavsett frukostdag! Underbart.

#65 - - Jess:



Nybakt ciabatta

mosad avokado med örtsalt

Några skivor mozzarella

tunnt skurna tomatskivor

Balsamico



Bred ciabattan med avokadoröran. Varva tomater och mozzarella. Droppa lite balsamico över röran.

Njut tillsammans med ett stort glas Cloudy apple.

Dagen är räddad!

#66 - - sara johansson krhamn:

Jag är periodare,just nu ser min frukost ut såhär VARJE dag: Hembakat bröd med torkade aprikoser i med en tjock skiva smakrik ost och paprika, naturell youghurt,färsk ananas och till det ett STORT glas Tropicana smooth style

#67 - - Anna:

Frukosten är mitt allra bästa mål,

höjer cloudy apple till en skål,

yoghurt med honung och nötter är en favorit

till det en kiwi, melon eller en knäckebit

med pålägg av skinka, färskost eller smör

sunt och gott, så man nästan dör!



#68 - - Anna:

Frukosten är mitt allra bästa mål,

höjer cloudy apple till en skål,

yoghurt med honung och nötter är en favorit

till det en kiwi, melon eller en knäckebit

med pålägg av skinka, färskost eller smör

sunt och gott, så man nästan dör!



#69 - - Jojo:

Inleder med Stormy Orange, sedan det löskokta ägget med lite salt, några skivor rökt nötkött direkt in i munnen och liter mera Tropicana. Sen följer havregrynsgröten med nytinade vinbär och lättmjölk. Avrundas med paranötter och en kopp kaffe till morgontidningen i godan ro.

#70 - - Emma-Lena Svedberg:

Min favoritfrukost består av Cloudy Apple juice, en knäckemacka med Falukorv och smörgåsgurka.

#71 - - Jennie:

På vardagarna så består frukosten av en tallrik havregrynsgröt med kanel, äpplemos, lite linfrön och mjölk. Till det så blir det oftast ett glas vatten.. MEN på helgen då vill jag lyxa till det. Då "bakar" jag bröd(bakeoff) kokar ägg och dukar fram hela kylskåpets innehåll där ibland finns absolut Tropicana Orginal.. Sen sitter jag i säkert en timme och njnuter med min älskade man..

#72 - - Solbritt:

Min favoritfrukost består av ett glas apelsinjuice eller en tranbärsjuice. Ett kokt ägg, knaperstekt bacon, en fullkornsskiva bröd med en stark ost och lite paprika på. Och avslutningsvis en kopp starkt kaffe.

#73 - - Axel:

Mums, många goda förslag här!



Men min favoritfrukost måste ändå vara ett par hembakade, nygräddade och fylliga Scones med det klassiska "smör-ost-sylt" på. Till det en stor kopp god hemmagjord Varmchoklad, för att det fyller hela kroppen med en härligt god värme och doftar riktigt ljuvligt. Till sidan av det så är det givet med lite smaskigt scrambled eggs och läcker bacon. Sen naturligtvis ett Stort, Iskallt glas Juice till sommarmorgonen!

#74 - - Bakspecialisten:

Något som jag tycker är riktigt smarrigt är nybakat bröd på morgonkulan! Jag brukar göra superenkla grötbullar, receptet kommer från min mamma. Hon gjorde dessa på överbliven gröt och man slår liksom två flugor i en smäll. Gröt och bröd! (http://jexxicaa.blogg.se/2011/april/grotbullar-pa-mitt-vis.html) På min smörgås vill jag ha smör, ost, skinka och gurka! Till det en stor kopp kaffe och ett ännu större glas med Tropicana Smooth Style - ren len apelsinjiuce!



Ha en fin dag! Mvh Jessica

#75 - - Anna:

Jag har en bakmaskin som börjar baka klockan 3 på natten, så när väckarklockan ringer så doftar det nybakat bröd i hela lägenheten. Brödet skivas upp och jag sätter fram smör, ost och blåbärssylt. Sist men inte minst så sätter jag fram tropicana sunny clementine. Dagligen har jag denna vardagslyx som ger mig ett leénde på läpparna när jag går till jobbet, mätt och belåten.

#76 - - carina olsson:

min favorit är ananas

#77 - - Mia Lövgren:

Min absoluta favoritfrukost består av min pappas nybakade grovlimpa. På den har jag keso, färsk gräslök, parmaskinka och gurka. Älskar även färsk frukt till frukost såsom skivad melon, ananas och persika. Å jag har hittat en favorit bland Tropicanajuicerna, nämligen Tropical Fruit. Den juicen påminner om de färskpressade juicerna man druckit utomlands. Så gott!!!

#78 - - Daniel:

Äggröra gjord av ägg och grädde.

Bacon och gärna en kryddkorv.

En rostad smörgås med salami och ost toppat med lite tomat med franska örter på.



Till detta Sunny Clementine



Detta är naturligtvis en helgfrukost när man har gott om tid och kan avnjuta den framför morgontv:n tilsammans med någon man älskar....

#79 - - joi:

Min absoluta frukost är såklart ett stort glas Tropicana äpplejos-klassikern!

Till det brygger jag en stor kopp Gevalia Intensivo .

Till det breder jag 2 grova mackor med Bregott och har skinka, groddar, tomat och paprika på. Jag lyxar även till det med ett glas Yoggi Samoa.

Och så efterrätt.. en stor puss av min dotter

#80 - - Helena:

Uppe på ruinkullen, mitt ibland arkeologiska utgrävningen i Jordanien med morgonens nybakta pitabröd från bageriet, olivolja och kryddblandningen zatar, sött te, nyplockade fikon från lunden intill och Stormy Orange upplever vi återigen solens uppgång i herdarnas landskap.

#81 - - Maria:

Favoritfrukosten skulle vara: ett nykokt, hårdkokt ägg, en bit surdegsbröd, oliver (svarta eller gröna spelar mindre roll), några gurkskivor, mager hårdost, ruccolasallad, en liten kopp kaffe, äppeljuice utspädd med vatten, ev. lite ekologisk naturell yoghurt eller smaksatt kvarg. Om jag kunde ha en mogen persika på det, skulle frukosten vara himmelsk!

#82 - - Linnea Sjöström Foto & Vardag:

Åh jag är gärna med i tävligen :)! Min favoritbfukost består av ett gott,grovt bröd med ost och tomat på. En skål med god joggis, flingor och färsk skrivad frukt nerblandad. Till min frukost dricker jag helst ett stort glas Tropicana äpplejuice :) Håller tummarna.

#83 - - Olof Forslund:

Favoritfrukost:

Havregrynsgröt kokad på mjölk. När det nästan är klart ska äpple rivas och blandas i gröten. Detta toppas sedan med grovt hackade valnötter och kanel. Servera med mjölk!



Och då jag är svag för äpple, SJÄLVKLART Tropicana Cloudy Apple!

#84 - - Moa:

Min favoritfrukost är strax under en halvliter kokosyoghurt (VARFÖR slutade ni göra den, Milko, VARFÖR!??!) med Crunchy Müsli (äpple och yoghurtflakes från Ica). Det är en riktig lördagsfrukost ... mmmm. Och jag måste erkänna att jag inte dricker Tropicana-juice till frukost. Det känns helt fel. Nej, Tropicana-juice dricker jag på kvällen när jag kommit hem, när jag har fått lön (och således kan unna mig Tropicana-juice för en gångs skull); ett glas som man smuttar på då och då under kvällen. Det ska vara en NJUTNING, inte bara frukost. :p

#85 - - Tova:

Tjock grekisk yougrurt med flytande honung ringlat över..en chiabata med serranoskinka och pesto, juicevalet till det blir en mild och fin mandarin

#86 - - Anna:

Keso, banan och jordgubbar toppat med läcker nöt/frömix. Avnjutes tillsammans med edtt stort glas kall Golden grapefriut!

#87 - - Camilla Sandmark:

Nu när det börjar bli sommar alltmer och man kan äta frukost på altanen(mest helger)så är det fjällfil och jordgubbar(svenska solsöta)som gäller.

Till det ett gott thé och varma ostfrallor från bageriet runt hörnet och ett stort glas red pleasure.Det och en glassig mat-eller inredningstidning så kan frukosten vara hela da´n!!

#88 - - Peter:

Jag äter ofta lättfil och branflakes. På sommaren brukar jag också lägga i jordgubbar, eller smultron som växer vilt bredvid altanen. Annars hallon eller blåbär. Ett gott bröd med salami på, där jag gärna lägger en tomatskiva också. Ett kokt ägg hör till på helgerna! Stående är en uppiggande kopp kaffe och ett glas nyttig Tropicana apelsin juice. Nu förstår ni nog varför jag alltid längtar efter frukosten, dagens godaste mål....!

#89 - - Ante:

Min favoritfrukost börjar med mannagrynsgröt med russin och äppelmos. Till serveras krossad avokado på rågbröd, trocadero-kryddning med en lagrad ost och en klick flytande honung ovanpå. Dryckesvalet är en Sanguinello eller alternativt Ruby Breakfast och en stor kopp kaffe.

#90 - - Patrik pson Nilsson:

En tallrik mild yoghurt en smörgås med leverpastej och ett glas apelsin juice från tropicana. det är grejer det :)

#91 - - Ola T:

En mugg kaffe. Svart. Varmt. Sedan en tallrik yoghurt gärna smaksatt med jordgubbar och hallon och müsli med nötter, russin och havregryn (gärna egenproducerat). Avslutar med ett glas Stormy Orange och en macka med honung och ost.

Dagen har börjat...

#92 - - Lina:

Min favorifrukost serveras på sängen av min man och består av mycket kärlek! Det är den viktigaste ingridiensen och i övrigt får frukostbrickan gärna innehålla nybakat bröd, god ost och en lagomt bitter marmelad samt vanlig vaniljyoughurt med lite müsli och några bär från trädgården. Och givetvis dricker jag Tropicana till, favoriten är klassisk apelsinjuice. Många nya smaker kommer och går men apelsin är en favorit som alltid består!

#93 - - Emeli:

Vilken toppen tävling.

Min favorit frukost är en kopp Te, lite juice, en smörgås med smör och någon god skinka och kokt ägg.

Favoritjuicen är Apelsinjuice ( Originalet ).

#94 - - lovisa:

gott!

#95 - - care69:

Jag är gärna med!

Till min favoritfrukost vill jag ha:

Te, juice (Tropicana original finns alltid hemma hos oss) kokt ägg, grovt bröd med ost, skinka och tomatskivor eller salami och brie på.

Sedan en annan viktig ingrediens....gott om tid!



Har tipsat här:

http://care69.blogspot.com/2011/05/5-juni-vinn-en-arsforbrukning.html

#96 - - Anna L:

Helt klart färska bär och naturell yoghurt

till det hade jag velat prova sunny clementine

#97 - - Helena:

Min absoluta favorit frukost består av stekt ägg och damnino yoghurt såklart ska det alltid vara ett glas juice till. Min favorit bland tropicana är dedn med mandariner den är söt och safig och lätt vereonde framkallande när man väl dricker den så kan man inte sluta.

#98 - - Micaela:

Det är lite olika men min absoluta favorit frukost just nu består av en god smörgås med ost och leverpatsej på och ett iskallt glas oboy. Men påå vintern så ska det vara varm oboy. Min favorit jucie är den vanliga apelsin det är en klassiker men det smakar gott och lite lyxigt.

#99 - - Fredrik Karlsson:

En perfekt frukost. Ett iskallt nypressat glas Tropicana Pure Premium Summer Berry och två runda smörgåsar med ost på. Sätter sig i solen och njuter av Summer Berry och sin macka. MUMS! Vilken frukost med en perfekt iskall Tropicana drink. Mvh

#100 - - Hans:

Min favoritfrukost är ett kokt ägg, bacon och bönor samt ett glas färskpressad Stormy Orange från Tropicana till. Eftersom jag bodde i England då jag var liten har jag ännu inte lyckats släppa "the english breakfast", som ofta innehåller just färskpressad juice!

Och tur är väl det! Tropicanas juicer är verkligen att beundra, som höjer energin från noll till hundra!

#101 - - InaStina:

Sätt på frukosten finess,

servera Tropicana som främsta delikatess.

Att dagligen få njuta spansk omelett med ett glas Sunny Clementine med ljuv orange ton, gör frukosten till min självklara passion!



Med tre barn som älskar juice vore en årsförbrukning toppen och ju mer juice de dricker ju friskare håller de sig har jag märkt!

#102 - - trisse:

en stor mugg kaffe, ett stort glas Tropicana Grapefruitjuice, 1 smörgås med rökt lax, ett nykokt ägg håller mig igång till kvällens middag varken mer eller mindre

#103 - - Anette:

Min frukost består av fem delar salt och en del sött ; dvs mina fyra söner+min man och lilla söta jag...

Vi äter Mezefrukost med Mellanöstern-favoriter som hummus, yougurtröra med mynta och olivolja. Vi bryter nybakat pitabröd och har självklart Tropicana apelsin, klassikern, på bordet. Alla fyller sina glas medan det diskuteras alltfrån Champions Leaugefotboll till vädret i Australien....Många åsikter, härlig mat och väärldens bästa sällskap..så mycket bättre kan iallafall inte jag starta min dag!

#104 - - A-K:

Bästa frukosten är den jag får serverad av min älskade sambo <3

Han kokar en gröt het som vår passion, en espresso stark som vår omtanke om varandra, och gör en smörgås lika smakfull som hans charm. Och sist men inte minst, ett stoort glas fylld av kärlek och nyttiga apelsiner - Tropicana Juice!

#105 - - Amanda:

En klassisk smörågs, gärna rostad, med ost och skinka är det bästa man kan få på morgonen. Och till dryck, Tropicanas Stormy Orange förstås! :)

#106 - - Esma:

För mig är frukosten det absolut viktigaste målet på dagen eftersom det är den som ska ge mig energi och drivkraft till att orka med en hel skoldag vilket innebär en massa plugg.



Jag älskar juice och min favorit är Tropicana Orange juice, apelsinjuice är absoluta favoriten. Den är så härligt saftig och färskpressad vilket är ett måste enligt mig! Till juicen äter jag någon av Arlas goda yoghurter och två fullkornsmackor med smör, ägg och kalkonskinka. Gärna lite grönsaker på också. Är noga med att få i mig tillräckligt med proteiner.



Eftersom jag gillar juice så mycket skulle jag bli överlycklig om jag fick testa Tropicana i ett helt år. Juice är den ultimata frukostdrycken, utan tvekan!

#107 - - Spacegirl:

Den består av naturell yoghurt, cornflakes, smörgås med salami & brie, kaffe och ett glas av Tropicanas apelsinjuice :-)

#108 - - Emmafortuna:

För att rivstarta dagen på bästa sätt

krävs löskokt ägg från höna som har sprätt

Hembakat rågbröd med cheddarost på

och skivad solmogen tomat är gott att få

Rårörda lingon till min havregrynsgröt och

sist av allt: en juice inte alltför söt:

Sunny Clementine är det bästa jag vet -

med massor av solsken i varje paket.

Drömmen vore att vinna en årsranson

vilken lyxig vitaminprenumeration!



Mvh Emma

#109 - - NIna:

Jag dricker helst Tropicana orginal-apelsin, till det äter jag helst stekt ägg och bacon. Mums!

#110 - - Anne:

Det bästa sättet för mig att starta dagen är att äta en frukost med min blivande man och vår hund. Att i lugn och ro kunna få njuta av en ny dag med trevligt sällskap och god mat är för mig det allra viktigaste. Mina hembakade morotsbröd eller rågbullar med ost, leverpastej eller ägg på tillsammans med fruktyoughurt, hemgjort musli och Trpoicana apelsinjuice ger oss en bra start på dagen och energi som håller oss igång tills vi ses igen efter jobbet.

#111 - - Monica:

Frukt, frukt och åter frukt är det stående i min frukost tillsammans med Cultura yoghurt för bra bakteriekultur.



Nu finns de färska jordgubbarna, då åker jag ut till fälten för självplock.Rabarberkompott är också nu aktuellt.Finns ingen färsk frukt, finns alltid frukt och bär i frysen.



Favoritfrukosten JUST NU:

Tropicana Summerberry

Varma, skivade jordgubbar direkt från landet.

Cultura fil.

Loppfrön för fart på maggen.

Kokosflingor.

Kellogg's All-Bran Plus

Ibland lite vit Stevia, om t.ex. krusbären är för sura.

Sist men inte minst nå'n Skrattande Kon ost, för att dämpa slitaget på tänderna från fruktsyrorna.

Väntar att borsta en stund!

#112 - - Jeanette:

Jag är gärna med och tävlar.



Min favoritfrukost är nybakat hasselnötsbröd med cream cheese, körsbärstomater och ruccolasallad. Till detta vill jag ha en kopp kaffe och Stormy Orange. Då är det perfekt.

#113 - - Sandra - mamma till Molly:

Hej, jag är gärna med och tävlar!



Favoritfrukosten för mig är äggröra, bacon och ett stort glas av Tropicana "mandarin morning" som är min favorit! Svalkar fint resten av dagen också! ;)



/Sandra

#114 - - Alicia Schmeisser:

min favorit frukost är ett glas tropicana juice och en talrik med fil och en bauget.

#115 - - Annika Nilsson:

Favvo-frukosten nummer 1 är nygräddade våfflor med creme fraiche och färsk jordgubbsröra!Och ett (eller flera!) stort glas Tropicana Sunny Clementine! Smarrigt värre!

#116 - - Sarah:

Min favoritfrukost är frukost på sängen:) Sen kan det vara lite vad som helst, men så länge färskt bröd, mysigt sällskap och Tropicana ingår blir det alltid lyckat! Den godaste just nu är Sunny Clementine tycker jag.

#117 - - Helen:

Sorry, min frukost är ganska simpel, men jag älskar den. Två rostade mackor med ost och skinka på. Kanske skulle den nya Tropicana Sunny Clementine sätta lite piff på min frukost!

#118 - - Erica:

Härligt med en massa vitaminer! Min favorit frukost, är ganska simpel, eftersom matlusten är inte så stor för mig på morgonen.. antingen äter jag fil och Special K flingor. Eller så dricker jag bara ett glas juice ex Tropicana Original orange. Den tycker jag är väldigt god.

#119 - - Pelle:

Min favoritfrukost är Tropicana Original, en kopp svagt kaffe och en söt muffin. Under förutsättning att detta intas vid poolen på Manatee Bay Inn, Fort Myers Beach, Florida.

#120 - - Fia:

Min favoritfrukost är en riktig engelska brakfrukost som min pojkvän ibland får för sig att göra. Rostat bröd, vita bönor i tomatsås, stekt korv och bacon, stekta tomater, äggröra... mmums.

Min favoritTropicana är den med äpple - det känns som att dricka äpplemos!

#121 - - Anna:

Min favvofrukost är en tallrik turkisk yougurt med nyplockade jordgubbar från mitt eget land. Till det äter jag en Husmans med messmör och groddar på! När jag känner att min krassa ekonomi tillåter så köper jag gärna Tropicana och kan då dricka upp allt på en frukost :)



Inget slår Tropicana Original, att den dessutom täcker dagsbehovet av vitamin C och innehåller folsyra är ett STORT + i kanten!!!

#122 - - susanne Hedman:

Öppna, häll upp, serverat och klart. Tropicana Juice till frukost är nyttigt och gott, helt enkelt underbart.

Rågbröd ägg och gröt ger mig kraft, men gröten får inte vara för söt.

Denna frukost gör min morgon till en njutningsfullstund inehåller mycket energi och den gör mig sund.

#123 - - Karin Persson:

Omelett gjord på två ekologiska ägg samt några skivor bacon. Strö solros frön över. Skiva upp några tomatskivor och en bit fetaost. Grönt te.

Tropicana Essentials Antioxidants är perfekt i glaset efterom det innehåller antioxidanter och inget tillsatt socker. Frukosten är ju vår viktigaste måltid och denna frukost ger mig en bra start på dagen.

#124 - - Lisa:

favvofrulle allt som mina barn bestämmer sig för att ordna åt mig! det kan vara allt från knäckemacka till en gröt av keso, sylt och flingor (yup...)!



min favoritjuice är nog clementine för den är så söt och god.

#125 - - Elisabeth:

Jag är värdelös på frukostar tyvärr. Slänger i mig något snabbt på stående fot. Jag skulle behöva ta itu med detta och vad är då bättre än att börja Tropicanas årsförbrukning. En mycket bra start! Min juicefavorit är Tropican äpple men nyheten Sunny Clementine låter verkligen som något för mig.

#126 - - Kristina:

Oh hjälp, den här tävlingen är för bra för att vara sann. Jag fullkomligen älskar Tropicanas juicer, original apelsin är favoriten. Har tyvärr inte haft möjlighet att smaka det nya sortimentet ännu, men längtar!



Min absoluta favoritfruskot får gärna avnjutas vid medelhavet (sker alldeles för sällan dock...), grekisk yoghurt med ringlande hounung och pinjenötter, en kopp kaffe med en skvätt mjölk, nybakat bröd med ost och marmelad samt en härlig fruktsallad med solmogna frukter. Mums! Allt detta avnjutes till ljudet av vågornas skvalp under ett parasoll som skydd mot den starka morgonsolen...

#127 - - Carola L:

Min favoritfrukost är äggröra, nybakade scones med jordgubbssylt och färskost, tillsammans med en massa frukter & bär och en kopp engelskt te. Ett glas apelsinjuice från tropicana gör frukosten fulländad!

#128 - - Eva:

Jag tänker inte hitta på eller överdriva vad jag äter utan kort och gott.

1 tallrik youghurt

1 kopp kaffe

2 smörgåsar med nästan uteslutande stark ost med någon grönsak på.

1 glas apelsinjuice

Jag har varken aptit eller tid att stå och göra massa extra.

Jag kommer nog att testa både clementin och apelsin men inte äpple då jag mustar egna äpplen

#129 - - Sandra Larsson:

Jag vill med detta inlägg frukosten hylla

som alla mina morgnar förgylla

Ekologiskt ägg på grov macka avhjälper morgonens trötthetssvacka. Med grekiskt i filtallriken och honung på toppen vaknar hela kroppen. Tropicana Cloudy Apple ger en vitaminkick som räcker hela dagen, den ger extra välbehag åt den redan frukostfyllda magen.

#130 - - Johannes Jörgensen:

Min favoritfrukost är enkel och nästan lite fransk.

En kopp svart, rykande kaffe, gärna en lite råare etiopisk blandning.

En varm, spröd croissant fint upplagd på en linneserviet och ett löskokt ägg.

Ett stort glas gyllengul kyld clementinjuice.



... Sunny Clemetine är givetvis den rätta juicen för den här frukosten.

#131 - - stina brinkemo:

Knäckebröd med makrill i tomatsås på....2 kokta ägg..ett glas Tropicana original...en STOR kopp kaffe....sen kan dagen börja : ))

#132 - - evamar:

Favoritfrukosten är såklart hotellfrukosten. :) Finns det nåt bättre än att välja och vraka och framför allt att slippa disken?



Där plockar jag och väljer till exempel:



* Ett löskokt ägg med kaviar

* Nypressad apelsinjuice

* Nybakat bröd med lax och philadelphiaost

* En halv grapefrukt

* Löste med mycket mjölk



Favoriten hemma är Stormy Orange, två mackor och te.

#133 - - christoffer:

varma, nybakade scones, med västerbottensost och hjortronsylt och sedan ett stort glas stormy orange till det. det vattnas i munnen bara jag skriver det!

#134 - - Linn:

Juice och grött, vilken bra start på dagen.

Jag får energi och en skön kick i magen.

Original ska det vara, för det smakar bäst.

Med en bra och stadig frukost orkar jag mest.

#135 - - Charlotte Håkansson:

Min absoluta favorit frukost är när man köper såna bullar man själv värmer upp i ugnen. Sen tar man ut dom nybakta, färska bullarna som fortfarande ryker lite när man bre:r på smöret och sen toppar man det med en skiva ost eller mjukost. Till det dricker jag helst ett glas apelsinjuice från Tropícana, det är verkligen en bra start på dagen.



Mvh Charlotte (madein_paint@hotmail.com)

#136 - - Annelie:

Enkelt, alla juicer blir basen för hela familjens vitamindryck! jag mixar juícen med färska frukter som finns hemma, en bättre vitamin kick kan man bara inte få! Jag använder alla smaker, så alla är mina favoriter.

#137 - - Maria:

Nu till sommaren är en stående frukost färsk frukt skuren i bitar, ex. jordgubbar, vattenmelon, honungsmelon, körsbär etc. Detta sköljer jag helst ner med ett stooort glas sunn clementine!

#138 - - BEBE54:

French toast, amerikanska blåbärsmuffins, italiensk caffelatte och Tropicanas Sunny Clementine - min egen drömkombination av internationell frukost!!!

#139 - - Madeleine Wahlstedt:

Det allra bästa är att sitta ute på altanen med en god frukost. Det ska vara fil med skivade jordgubbar.Ett gott bröd med ost och tomater på. Till det vill jag dricka Summer Berry! Så startar jag min dag.

#140 - - Jessica Sörensen:

En skål fil med sommarens bär,

tillsammans med det jag en halv banan skär.

Ett gott bröd av mörk karaktär

samt ett glas av Tropicana Sunny Clementine som är här hemma mest populär :)

#141 - - Maja:

Min favoritfrukost består av:



*sällskap av kaffedoftande man

*fågelkvitter från balkongen

*filmjölksmustascher på två små döttrar

*nybakat bröd med ost och paprika

*TROPICANA juice, original = hela familjens favorit!

*en bra hårdag

#142 - - Kristiina Söderström:

Min favoritfrukost:

nyrostad rågbröd med ost och skivad tomat i sällskap med en kopp kaffe. Avrundad med ett glas Stormy Orange med förhoppningar om att bli tagen med en storm just denna dag!

#143 - - Magnus:

En söt start på dagen med min favoritfrukost är naturell youghurt med krossade pepparkakor (funkar året runt :) En skål med färsk frukt och till detta dricks det Sunny Clementine!

#144 - - David Dåwerstrand:

Till morgonensljus över öppen äng,

tittar jag ut från min sköna säng,

med, ägg, kaffe, yoghurt och Tropicana juice av lyxigaste slag, njuter jag gärna var gryende dag. Med smak från naturens ljuva skafferi, ger det mig fröjd, energi och hjärtlig harmoni.

#145 - - anette eriksson:

Jag brukar bara klara av att dricka ett glas Stormy Orange innan jag åker till jobbet. När jag väl kommer fram äter jag kokt ägg på grovt bröd.

#146 - - Jenny:

Varje morgon dricker jag minst ett glas Tropicana Tropical fruit. Sedan frossar jag i olika frukter och bär så som jordgubbar, vattenmelon, kiwi, passionsfrukt. Oftast efter säsong, då jag har svårt att äta vad som pga med struliga mage.

#147 - - Ella:

Jag har aldrig varit en "frukostmänniska" men sen min pojkvän kom in i bilden har jag blivit bättre att äta frukost! Jag älskar färska bär, gärna en blåbär&hallon smoothie, Frappe(grekisk islatte), vanilj yoghurt toppat med bär och/eller en smörgås med ost och grönsaker!

Det finns bara en juice och det är Original för den smakar allra bäst och är en bra start på dagen!

#148 - - mathilda:

min absoluta favoritfrukost har endast två givna ingredienser och det är 1. hela familjen 2. tid!

De gånger vi alla får äta tillsammans i lugn och ro utan måsten som hänger över axeln är få men helt klart dom bästa när det händer! och när det händer skålar jag gärna i tropicanas äppeljuice!

#149 - - Carin D:

Min absoluta favoritfrukost hinner jag tyvärr bara göra när det är helg. Den består av stekt bacon och äggröra, en fullkornsmacka med lagrad greveost. En fräsch fruktsallad och själklart riktigt lyxigt god Tropicana juice Mandarin Morning.

#150 - - John M:

Jösses är allt jag har att säga...tropicana, verkligen? Juicen kan vara uppemot elva månader gammal innan den når fram till era frukostbord. Någonsin reflekterat över det faktum att den ALLTID smakar likadant, fastän säsongen för de olika apelsinsorterna varierar? (antar här att ni redan känner till att olika sorter smakar olika, och därav så borde även juicen smaka olika beroende på säsong)

Varför gör den inte det? svaret är enkelt, det är visserligen sant att den pressas direkt efter skörd men att den sedan separeras (juice resp. fruktkött), pastöriseras och sedan fryses. Detta leder således att alla sorter av apelsin som gått igenom denna process blandas vid paketering och därav så smakar juicen likadant, året om. Källa: Mats-Eric Nilsson, Den Hemliga kocken, 2007.



Tacka vet jag Brämhults som faktiskt håller vad de lovar. Läs boken som nämns ovan, sluta upp med matfusket!



P.S. att dessutom ha en bild på en burk kokosmjölk LIGHT fick mig att helt tappa intresset/förtroendet för denna blogg, det säger mig rätt mycket när man inte har koll på sin näringslära och det faktum att kokosmjölk visserligen innehåller mättat fett men av typen MCT som inte sparas i fettceller. Men för all del, gynna storindustrin/tillverkarna och betala dyrt för tillsatt vatten om ni så vill.