SNART!

Åh! Snart snart snart går flyttlasset till vår nya lägenhet! Har väntat i drygt ett år på att den ska bli färdig, och i augusti är det äntligen dags! Vi köpte nybyggt efter 2 års letande och galna budgivningar, och det känns som om vi verkligen hittade jackpoten!
 
Såklart en miljard saker kvar att fixa, men det är mest packning och i och med att vi har haft ett år på oss så har vi hunnit göra oss av med nästan alla onödiga prylar! Mitt Traderakonto har gått varmt om man säger så, med närmare 5000 kr intjänat på att kränga allt mellan himmel och jord - kläder, elektronik, prydnadssaker, you name it! Jag går efter devisen att om jag iaf får det sålt och tjänar ett par kronor så har det varit värt det - en femma här och en tia där blir en hög med kosing till slut!
 
Men nog om det och åter till ämnet - nya lägenheten! En dröm i svartvitt brukar jag kalla den, och om man tittar på hur vi valde att inreda köket så förstår ni nog - vita skåp, kolsvart bänkskiva, handtag i krom och svarta vitvaror!
 
 
Induktionshäll, en väldigt dold fläkt (ser ni den silvriga kanten under skåpet? Det är fläkten)
Kaklet har Erik valt och visst har han galet bra smak? Det blev ursnyggt!
 
 
Tokmycket förvaring känns det som! Och en inbyggd diskmaskin t.h. om diskhon.
 
 
Matchande mikro och ugn i härlig arbetshöjd.
Och framför fönstret ska vi bygga en köksö!
 
 
Jag är så nöjd med svart kyl och frys! Det blev otroligt snyggt!
Och så en perfekt liten bänk till kaffebryggaren kanske?
 
 
Foto: NyTinat

 
 
#1 - - Elin:

åh gud va kul för er! längtar tills det blir vår tur att hitta nytt :D känslan av att få välja ut ett nytt hem verkar awesome.

#2 - - Anna - Sara Anna Marie:

Vad härligt att snart få flytta :D Jag och sambon har just köpt lägenhet vi med, och är mitt uppe i flyttstöket med att tapetsera och måla om i den vi köpt. Roligt är det, men vilken tid det tar :)