Loppi bloggbag sommar

 
 
 
Efter ett par veckors om och men av att posten skickade mitt paket land och rike runt så fick jag äntligen hem min loppi bloggbag med sommartema! 
 
Bloggbagen hade betydligt mer barntema och mindre matprodukter denna gång, men det blev perfekta presenter till vänner och kollegor.
 

Salus Magnesium är ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Blandningen smakar gott av honung, örter och fruktjuicer och är skonsam för magen.  Produkten innehåller varken konserveringsmedel eller alkohol. Magnesium finns i våra celler och ingår i ett hundratal av kroppens enzymer. Det är en av kroppens viktigaste mineraler som lagras i ben och muskler. Magnesium bidrar till en normal energi- och ämnesomsättning och är bra för kroppens proteinbildning.

Ska bli intressant att testa. Är alltid lite skeptisk till flytande kosttillskott för det brukar smaka pyton, men testa kan man ju.

UPPDATERING: Den smakade inte gott

Philips Den nya pipmuggen från Philips Avent har en unik ventil som gör muggen spillfri. Den vinklade pipen är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för mycket utan istället kan hålla nacken i en naturlig ställning. Handtagen är anpassade för små händer och har ett antihalkskydd. Få delar som alla enkelt kan maskindiskas och muggen passar till Philips Avents nappflaskor.

 

Det här blev en perfekt present till en kompis som väntar barn till vintern, kändes väldigt stabil och praktisk och bra kvalité.

Panduro Sats My First Hand & Foot Prints. Gosiga babyfötter och söta händer! Finns det något mysigare än små babyfötter och händer? Spara dem för alltid genom att göra fina gipsavgjutningar och sätta in dem i tavelramar som du målar i vackra färger. Bra presenttips till mor- och farföräldrarna också!

Så sött, blev en perfekt present till kontorskompisen som ska ha sitt första barn efter sommaren.

Dermoshop Dermosil handtvål Blossom är en given sommarfavorit för händerna. Den flytande tvålen rengör händerna skonsamt, den kommer i en snyggt designad flaska - och dessutom doftar den alldeles underbart somrigt av äppelblom. Beställ sommarens ljuvliga Blossom produkter på dermoshop.se

I love it! Luktar så gott och superfin falska!

Salvequick Minons Möt våra nya vänner Kevin, Bob, Stuart och alla de andra Minionerna. De är gula, härliga, kluriga, glada, tillgivna samt fulla med bus och galna upptåg.  Våra barnplåster är smidiga och tåliga och väl anpassade för aktiva barn.  De hjälper snabbt vid både sårläkning och tröst. Alla plåster andas, är mjuka och elastiska, vatten- och smutsavvisande. De skyddar mot både vatten, smuts och tårar med andra ord!

De här kommer jag använda mycket - jag ÄLSKAR minions
Köp dem här

Salvequick Aquablock Sveriges minsta torrdräkt. Vårt bästa plåster någonsin är vattentätt samtidigt som det låter huden andas. Det ger en optimal sårläkning och minskar risken för ärrbildning. Så du kan bada, simma och hålla igång även om du får småsår i sommar.Med lim runt alla fyra sidor sitter plåstret säkert och tryggt. Så se till att ha Aqua Block hemma i sommar, då kan du bada så mycket du vill!

De här kanske jag ger bort till en kompis lilla tjej

Yves Rocher I juni lanserar Yves Rocher över 50 nya lack i massa härliga färger. Den milda, nagelvänliga formulan är berikad med naturlig elemiharts för maximal glans. Tack vara den solfjäderformade penseln är det lätt att följa nagelns form för ett professionellt jämnt resultat. Yves Rocher går nu ut med en stor världstäckandekampanj #Speakingcolors, där man genom sina naglar uttrycker vilket humör man är på. Vilken look får du i din Loppi blogbag?

Supersnyggt blått lack, lite mer skeptisk till det gula 

Barnens Bokklubb En härlig barnbok! Barnens Bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet – helt ovärderlig! Våra barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut! Erbjud dina läsare ett fint prova på-erbjudande: Du får första bokpaketet för endast 39 kr! Lägg med länkadressen för att erbjuda: www.barnensbokklubb.se/loppi och plocka från texten ovan när du gör ditt inlägg.

"Siv sover vilse" Läste boken själv för att se hur barnböcker har utvecklats sedan jag var liten. Det absolut sämsta jag har läst - osammanhängande story, stavfel och ett typsnitt som ger mig huvudvärk.