Test av Smash!

 
 
Som jag nog har berättat tidigare så är jag medlem i Buzzador, ett testnätverk där man regelbundet blir erbjuden att testa olika produkter och ge sin åsikt om dem.
Jag fick hem ett paket med godsaker från Buzzador strax före jul, och bloggen är ju ett perfekt forum att "buzza" på.
Den här gången var det ett nylanserat snacks som skulle testas - Smash! Smash kommer från Norska Nidar och är en sötsalt kombination av majssnacks och choklad, nämligen krispiga salta majsstrutar som har doppats i mjölkchoklad
Jag fick hem en 100g påse för mig och Erik att prova och 10 småpåsar att dela ut till vänner vid lämpliga tillfällen.
 
Så vad tyckte vi om produkten?
 
Den är ju helt klart så nyskapande som reklamen lovade och faktiskt en lyckad kombination av sött och salt. Väldigt goda om man gillar choklad och salta snacks samtidigt, chokladen är lite för söt och popcornsmaken i majsdelen är lite framträdande, men i övrigt lyckat.
Om det är det perfekta snackset vet jag inte - det är gott i små mängder med efter ett tag tröttnade jag. Lite för mycket choklad i förhållande till majssnacks - hade kanske varit bättre om de hade blandat ut de chokladdoppade med odoppade så att de chokladdoppade hade utgjort 30-50% av påsen, eller om de hade haft mindre choklad per snacks. Jag gillade dem, men de funkar inte som ensamt snacks utan kan komplettera tex andra chips.
 
 
Foto: Nidar.no
 
 
 
Visa fler inlägg