Ordning i kylen

 
 
Vi brukar försöka se till att handla allt inför veckan på en kväll, så man slipper springa och småhandla stup i kvarten, sånt hinns inte med här hemma. Men det leder till att vårt lilla kylskåp överfylls med mat och framförallt grönsakslådan där man möts av idel plastpåsar och en evig röra där grönsakerna mosas eller glöms bort och därmed börjar bli dåliga innan vi använder dem.
 
 
 
 
Så härom dagen tröttnade jag på den eviga röran - jag vill ha en grönsakslåda där jag ser vad jag har och som inspirerar mig!
På Clas Ohlsson hittade jag hyfsat fina små plastkorgar i lagom storlek och för det fashionabla priset av 10kr/st. Lagom stora, lagom hårda lätta att diska så inte mögel får fäste - helt perfekt! Så med fyra stycken sådana inhandlade satte jag igång att organisera grönsakslådan som såg hemsk ut (ovan). Ca 5-10 min senare var det klart och vilken skillnad det blev! Allt ligger fint sorterat, inget blir fuktigt och mögligt i sin plastpåse och vi har perfekt överblick över allt vi har hemma!
 
 
 
 
 
Foto: NyTinat
#1 - - Amanda:

Har precis samma problem. Vi veckohandlar också så gott det går men vårt kylskåp är så minilitet att vi får köra tetrisvarianten vilket resulterar i att allt ligger huller om buller... Får kanske ta och testa dom här askarna till grönsakslådan iaf då :)

#2 - - Jennyh:

Himla smart! Ska nog härma dig i de där :)