Loppi Bloggbag babylove

 
 
Det har blivit många Loppi blogbags på sista tiden så jag hoppas ni ursäktar att det kommer ytterligare ett inlägg.
Loppi blogbag är något man kan ansöka om att få hem om man har tillräckligt många läsare och eftersom jag gillar gratisgrejer och att prova nytt så kan jag inte låta bli. Vanligtvis brukar jag behålla de "vanliga" hushållsprodukterna såsom mat och städprodukter och ge bort allt barnrelaterat till vänner och bekanta som har barn. Den här gången var temat babylove och innehöll uteslutande babysaker, så hela lådan blev en uppskattad present till en av mina bästa vänner som ska ha en liten i november.
 
Denna gång innehöll boxen:
 
Philips Avent

Nappflaskan i glas från Philips Avent har en bröstformad dinapp som gör det lätt att kombinera amning med matning i nappflaska. Flaskan är värmebeständig och tål temperaturvariationer. Den kan därför förvaras säkert i kylskåpet, värmas och passar också bra för sterilisering. En avancerad ventil i dinappen motverkar kolik. Flaskan har få delar och är enkel att rengöra.
Jag är generellt lite skeptisk till kombinationen glas och småbarn, men den är säkert jättebra i övrigt

Bambino
Med Bambino 
Puré Pot slipper du otympliga förvaringslösningar och spill i väskan! Puré Pot är en smart burk till hemmalagade puréer, färdig mat, snacks eller frukt. Portionera direkt i burken och lägg ner i väskan alternativt förvara i kylskåpet. Burken är lätt att diska och har ett skruvlock som sluter helt tätt.
Jättesöt burk i rosa med gult lock. Ser ut att fungera som leksak när den är tom.

Unilever Neutral 
Sköljmedlet för känslig hud 
Neutrals sköljmedel för känslig hud är utvecklat tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Sköljmedlet gör kläder och lakan mjuka och fräscha samt förhindrar statisk elektricitet. 

Tvättmedlet för känslig hud 
Neutrals tvättmedel för känslig hud är utvecklat tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Tvättmedlet rengör och tar bort fläckar effektivt redan vid 30 grader. Finns för både färgade och vita textilier. 

De här hade jag kunnat behålla om det inte var så att tvätt- och sköljmedel är den enda parfym jag står ut med, så bättre att ge bort till bäbisklädtvätt

NaturalCycles
Med NaturalCycles kan du på ett helt naturligt sätt följa din fertilitet genom att analysera din kroppstemperatur i en avancerad bio-statistisk algoritm. NaturalCycles kan kliniskt testat identifiera dina fertila (röda) och icke-fertila (gröna) dagar med 99,95% effektivitet. Allt du behöver göra är att mäta din basala kroppstemperatur före du stiger upp ur sängen på morgonen och ta reda på din fertilitet för dagen. Helt naturligt, utan biverkningar.
Här blev jag lite besviken eftersom jag hann beställ mitt eget NC kit bara ett par månader innan boxen, sabla otur!


Folksam
Barnkit från Folksam 
Ett praktiskt litet kit för ditt barn som är perfekt att ha i bilen eller i väskan. Det innehåller diverse bra saker, bland annat skavsårsplåster, brännskadegel och solskyddskräm.
Smarta saker i smart förpackning

 

Foto: NyTinat

Visa fler inlägg