Loppi bloggbag höstkids

 
 
Jag hade lyckan att återigen bli utvald att få en Loppi bloggbag! Denna gång var temat höstkids och boxen innehöll som vanligt en massa fina saker. Eftersom jag inte har några egna barn gav jag bort en del till de av mina vänner som har barn och det blev mycket uppskattat!
Denna gång innehöll boxen:
 

Acrilex KidsZooKalk+D-vitamin
Acrilex KidsZoo Kalk+D-vitamin i form av kaniner för starka ben. Kombinationen D-vitamin och kalcium ger ett bra upptag och verkar förmånligt för skelettet.
Kul idé och jag blev nästan sugen på att äta upp dem själv.
 

ColdZyme
ColdZyme Munspray verkar mot orsaken till förkylningen – själva förkylningsviruset. Munsprayen är enkel att använda och bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. Med ColdZyme reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen. 
Den här tog min chef tacksamt hand om och jag hoppas hon kan slippa ett par höstförkylningar tack vare den! 

Camilla Läckberg - Tukan Förlag
Camilla Läckbergs nya bok Lejonjakten om den ovanlige bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv, men de kommer aldrig automatiskt utan kräver en hel del träning och trixande - och denna gång är inget undantag. En dag kommer storebror infarande i huset och vrålar att han sett ett lejon där! Naturligtvis vågar ingen gå in, inte ens Super-Charlie... 
Jättefin barnbok (till skillnad från den förra som jag tokdissade) - fina illustrationer och bra skriven. Den fick följa med min kompis Lotta hem och jag väntar spänt på vad hennes barn tyckte om den!

Santa Maria
Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry
Woksåser som passar till allt! Att kombinera soja och sweet chili är ett lätt och vanligt sätt att få till den asiatiska smaken när man wokar. Vi har gjort den perfekta blandningen så att balansen mellan sweet chilins sötma harmonierar perfekt med sojans sälta. Woka till exempel kyckling och dina favoritgrönsaker och häll på Asian Wok Soy & Sweet Chili. Njut!

Med vår goda kryddblandning Paneng Red Curry lagar du snabbt och enkelt den klassiska maträtten. Paneng har en mediumstark hetta som balanseras upp av sötma i kokosmjölk, vilket ger en rätt som älskas av många. Galanga, kaffir lime, ingefära och en mängd andra kryddor ger rätten den unika karaktären och den vackra röda färgen.

Paneng kryddmix har varit en stapelvara och vardagsfavorit här hemma i många år så det var toppen att få den! Woksåsen har vi inte provat tidigare så det ska bli spännande!

CCS Healthcare AB
DAX Alcogel Sweet Raspberry är en återfuktande handdesinfektion med en ljuv doft av söta sommarhallon. Produkten är effektiv mot bakterier och många typer av virus som t.ex. förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka. Perfekt att ha i handväskan för att se till att hålla sig frisk i höst! 
Numera parkerad i min handväska - jag älskar att ha handsprit med mig! Jättegod doft, härlig färg och praktisk förpackning!

LINICIN
Linicin prevent spray 
Linicin Prevent bör appliceras varje morgon under högriskperioder, t.ex. i början av en skoltermin. Ca 5-7 sprayningar behövs vid varje tillfälle, flaskan räcker i ca 2 månader. Sprayen har visat sig vara effektiv i åtminstone sju timmar. 
Även den här kommer jag ge bort till någon med barn som behöver den bättre än jag!

 

#loppiblogbag #loppiblogbaghöstkids #kidszoosverige #coldzyme #tukanförlag #handsprit #sweetraspberry #coldzyme

Visa fler inlägg