Smaktest av Yummyfrutti Strawberry Cheesecake

 
 
Det har blivit en del mobilbilder den senaste tiden så ni får ursäkta det. Anledningen är flera men bland annat så är min fotolampa nerpackad inför flytten, kameran går inte alltid att hitta och så är jag ofta tokhungrig och orkar inte leta efter stora kameran.
Hur som helst så har jag testat Risifruttis nya lyxigare mellanmål Yummyfrutti. Jag fick en gratiskupong via appen Klipster så jag tänkte det kunde va kul att testa. Jag är ingen storätare av Risifrutti i allmänhet (tror jag föråt mig på dem när jag var liten, och som vuxen tycker jag det är för mycket socker i dem) men det här var nytt och spännande så jag ville testa!
Tyvärr fanns inte citronsmaken som jag var ute efter i min butik så jag fick ta mitt andrahandsval - Strawberry cheesecake.
 
Så, vad tycker jag? Nja, ett mellanmål skulle jag nog inte kalla det - fika skulle nog komma närmare. Men en helt klart lyxigare variant av Risifrutti med goda kaksmulor och en hint av cheesecake i riset.
Tyvärr drunknar cheesecakesmaken i på tok för mycket jordgubbssylt och de söta smulorna, så antingen om man kunde minska mängden sylt (jag hällde tyvärr på alltihop utan att tänka mig för) eller ge riset ännu mer syra och cheesecake-karaktär så skulle jag vara nöjdare!
 
Trots allt - en god lyx-variant av Risifrutti, men enligt mig passar den till fika eller efterrätt, inte som mellanmål.
 
 
Foto: NyTinat
 
#1 - - Ninni - Vimsiga mamman:

lät ju gott =) jag gillar deras mannafrutti