Loppi bloggbag

 
 
Det har trillat in en drös med produkter här hemma senaste veckan. Först kom två produktboxar som jag prenumererar på: Glossybox och Testagram och nu senast fick jag hem min första Loppi Blogbag med temat skönhet och hälsa.
 
Första gången jag får hem en blogbag och jag är grymt imponerad av innehållet - fullstora produkter och genomgående bra kvalitet! Ska bli jättekul att testa allt!


Friggs riskakor med mörk choklad
Naturliga ekologiska miniriskakor. De små riskakorna är förpackade i påse, vilket gör det smidigt och smulfritt att stoppa ned i träningsväskan eller i barnens matsäck till skolutflykten. Miniriskakorna är gjorda på råris och majs och är därmed naturligt glutenfria samt har en hög halt av fullkorn. Den lättsaltade varianten innehåller inget tillsatt socker.
Såg de här bli recenserade i en tidning nyligen och har blivit sugen på att prova.
 
Yves Rocher parfym
Bonheur Eau. Upplev den impulsiva, livsbejakande doften hos Moment de Bonheur Yves Rocher som nu finns i en lättare, friskare och fruktigare tolkning. Den här fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet.
Typiskt att man ska vara täppt i näsan när man får hem en parfym, men beskrivningen låter underbar - jag har jättesvårt för tunga starka dofter så "lätt och frisk" låter som min melodi
 
Bio-Oil
En specifik hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar, ojämn hudton, åldrande och uttorkad hud mindre framträdande. Den är en succé i världen och nr 1 inom ärr och bristningar i 18 länder. Den här har jag velat prova länge, så jag blev överlycklig att den var med i bloggbagen!
Köp den här

Friggs senaste nyhet TE+ Solljus är speciellt framtaget för att bidra med ett tillskott av D-vitamin. Teet kan hjälpa kroppen att fylla på med solens vitamin året om. Med en kopp Friggs TE+ Solljus tillgodoses en fjärdedel av det dagliga rekommenderade intaget av vitamin D, enligt de Nordiska näringsrekommendationerna (NNR). Ananas, Apelsin, Kokos och rosenblad låter ganska gott, även om jag är en utpräglad kaffefantast. D-vitamin däremot knarkar jag hela vintern så då är det här produkten för mig!


RFSU Active Balance är en dubbelverkande vaginaltablett som tillför probiotiska lactobaciller - "snälla" bakterier som finna naturligt i underlivets ekosystem och hjälper till att förebygga infektioner. Kan tas i såväl behandlande syfte (1 tablett/dag i 7 dagar) eller i förebyggande syfte (1 tablett/vecka i 3 veckor).

Yves Rocher Elixir Volume Mascara. Nu kan du få oemotståndlig volym och intensiv näring i en och samma mascara, tack vare peptider från hibiskus som stärker och reparerar fransarna (test in vitro). Den krämiga formulan ger rejäl fyllighet utan att tynga ner, och ett resultat som håller hela dagen. Borsten är utrustad med dubbla fibrer för en perfekt applicering; de mjuka fibrerna ger volym utan klibb, medan de fastare fibrerna ger definition och längd. (Har redan provat den och den är kanon!)

Pierre Robert Invisible Hipster är en supertunn hipster gjord av mjuk microfiber, vilket ger en behaglig och sval känsla mot huden. Det unika med Invisible Hipster är att den är utvecklad med en speciell non-slip-funktion, som gör att trosan håller sig på plats - utan att ge synliga troskanter.
 
#loppiblogbag #loppiblogbagskönhet
#yvesrocher #friggs #rfsuprodukter #pierrerobert #biooil