Loppi bloggbag

 
 
Det har trillat in en drös med produkter här hemma senaste veckan. Först kom två produktboxar som jag prenumererar på: Glossybox och Testagram och nu senast fick jag hem min första Loppi Blogbag med temat skönhet och hälsa.
 
Första gången jag får hem en blogbag och jag är grymt imponerad av innehållet - fullstora produkter och genomgående bra kvalitet! Ska bli jättekul att testa allt!


Friggs riskakor med mörk choklad
Naturliga ekologiska miniriskakor. De små riskakorna är förpackade i påse, vilket gör det smidigt och smulfritt att stoppa ned i träningsväskan eller i barnens matsäck till skolutflykten. Miniriskakorna är gjorda på råris och majs och är därmed naturligt glutenfria samt har en hög halt av fullkorn. Den lättsaltade varianten innehåller inget tillsatt socker.
Såg de här bli recenserade i en tidning nyligen och har blivit sugen på att prova.
 
Yves Rocher parfym
Bonheur Eau. Upplev den impulsiva, livsbejakande doften hos Moment de Bonheur Yves Rocher som nu finns i en lättare, friskare och fruktigare tolkning. Den här fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet.
Typiskt att man ska vara täppt i näsan när man får hem en parfym, men beskrivningen låter underbar - jag har jättesvårt för tunga starka dofter så "lätt och frisk" låter som min melodi
 
Bio-Oil
En specifik hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar, ojämn hudton, åldrande och uttorkad hud mindre framträdande. Den är en succé i världen och nr 1 inom ärr och bristningar i 18 länder. Den här har jag velat prova länge, så jag blev överlycklig att den var med i bloggbagen!
Köp den här

Friggs senaste nyhet TE+ Solljus är speciellt framtaget för att bidra med ett tillskott av D-vitamin. Teet kan hjälpa kroppen att fylla på med solens vitamin året om. Med en kopp Friggs TE+ Solljus tillgodoses en fjärdedel av det dagliga rekommenderade intaget av vitamin D, enligt de Nordiska näringsrekommendationerna (NNR). Ananas, Apelsin, Kokos och rosenblad låter ganska gott, även om jag är en utpräglad kaffefantast. D-vitamin däremot knarkar jag hela vintern så då är det här produkten för mig!


RFSU Active Balance är en dubbelverkande vaginaltablett som tillför probiotiska lactobaciller - "snälla" bakterier som finna naturligt i underlivets ekosystem och hjälper till att förebygga infektioner. Kan tas i såväl behandlande syfte (1 tablett/dag i 7 dagar) eller i förebyggande syfte (1 tablett/vecka i 3 veckor).

Yves Rocher Elixir Volume Mascara. Nu kan du få oemotståndlig volym och intensiv näring i en och samma mascara, tack vare peptider från hibiskus som stärker och reparerar fransarna (test in vitro). Den krämiga formulan ger rejäl fyllighet utan att tynga ner, och ett resultat som håller hela dagen. Borsten är utrustad med dubbla fibrer för en perfekt applicering; de mjuka fibrerna ger volym utan klibb, medan de fastare fibrerna ger definition och längd. (Har redan provat den och den är kanon!)

Pierre Robert Invisible Hipster är en supertunn hipster gjord av mjuk microfiber, vilket ger en behaglig och sval känsla mot huden. Det unika med Invisible Hipster är att den är utvecklad med en speciell non-slip-funktion, som gör att trosan håller sig på plats - utan att ge synliga troskanter.
 
#loppiblogbag #loppiblogbagskönhet
#yvesrocher #friggs #rfsuprodukter #pierrerobert #biooil
  

Testagramboxen mars!

 
 
I veckan fick jag månadens box från testagram! Alltid lika kul att få hem en överraskningsbox.
För er som inte redan har den så är Testagram en prenumerationstjänst där man får en box med nya produkter varje månad. Det brukar vara lite blandat, men generellt daglogvaror som mat, snacks, godis etc.
Priset ligger på 99 kr per box och man garanteras ett värde på minst 159 kr för innehållet. Jag tycker det är ett härligt sätt att prova nya produkter som jag kanske inte hade köpt annat.
 
Månadens box innehöll:
 
Havremjöl från Risenta, ska bli jättekul att testa, har varit på gång att köpa det flera gånger men det har inte blivit av.
Tunnbrödschips med tacosmak från Mörsjö deli, ser jättespännande ut de också, så de kommer slukas vid nästa tacokväll.
Comfort sköljmedel. Ska vara extra doftande och det gör mig lite skeptisk då jag lätt får huvudvärk av starka dofter, men ska testa och dosera mycket försiktigt.
Sötlakrits från Malaco. Kommer definitivt inte ätas då både jag och Erik avskyr lakrits, men kan alltid ge bort eller kanske lotta ut på bloggen.
Söder-te minns att jag alltid sniffade på det i löste-hyllan när jag var liten, men har aldrig provat, kanske är på tiden?
Raw Proteinbar, jag som älskar att prova proteinbars!
Tuggpastiller från Läkerol tuggummiberoende som jag är kan det bli kul med omväxling!
 
 
Intresserad av att hoppa på en Testagram-prenumeration? Klicka HÄR
Är du skönhetsintresserad och vill testa samma koncept rekommenderar jag Glossybox!

Bokrean 2015

 
Bokrean har jag lite blandade känslor för. Å ena sidan älskar jag att fynda bra saker till bra priser, men å andra sidan är det en hel del skräp de försöker bli av med och det är lätt att dras med och köpa massor bara för att det är rea. För att inte tala om att trängas med alla tanter med vassa armbågar och mord i blicken...
I år lockades jag med av Elin på jobbet och vi slutade lite tidigare i fredags för att hinna före den värsta rusningen. Rusning var det ändå, i och med att det var fredag, lönehelg och början av rean, men helt klart mindre trångt kl 15 än kl 17.
Jag hade bläddrat i rekmabladet men inte hittat någon absolut måste-ha-bok, så jag gick dit mest för att kolal om jag kunde hitta någon, men utan särskilt mycket förhoppningar eller fokus. Tji fick jag när jag en knapp timme senare sköt min fullastade bok framför mig över golvet.
Som tur är har jag en strategi - bläddra och känn efter, köp inte för framsidan. Framför allt matböcker har jag köpt många gånger för att de låter intressanta, har en fin framsida eller liknande, men sedan finns det ingen substans i boken - den är inte inspirerande receptmässigt eller bildmässigt (vissa böcker har inte ens receptbilder). Så jag bläddrar alltid och kollar framför allt bilderna - är de vackra och inspirerande? En inspirerande bild kan få mig sugen på att göra något helt annat än det på bilden och då har den också ett syfte. Sedan måste såklart layout, text och recept vara bra, men bilderna är nummer 1 för mig.
 
723 kr fattigare (men med en besparing på 950 kr jämfört med ordinarie pris) kom jag sedan hem med årets tiokilosskörd:
 
av Emmanuel Hadjiandreou, mycket fina bilder och jag älskade att det är steg-för-steg-bilder till recepten!
 
Sommar med systrarna von Sydow
Härligt inspirerande bok med vackra bilder. Sommar sol och fest!
 
Tina : hur du enkelt lagar min allra godaste mat  
Tjock och gedigen bok med massor av recept och fina bilder!
Behöver man säga mer? Jag älskar Tina Nordström!
 
Till sommaren : mat för många  
av Lisa Lemke. Såg inget vidare ut på framsidan, men när jag bläddrade var den full med bilder, fina texter och recept. En bok som till layouten påminner mycket om Leila Lindholms böcker, så om ni gillar hennes kommer ni gilla den här!
 
Middag på 15 minuter  
Av Jamie Oliver. Älskar hans matprogram och boken verkade riktigt bra när jag bläddrade i den. Väl hemma insåg jag att hans språk och jargong inte riktigt går att översätta till svenska och recepten tror jag går att hitta på hans hemsida eller om man är snabb att skriva ner under matprogrammets gång. Kul att ha hemma som inspiration i alla fall.
 
Hem, ljuva, hem : 100 läckra och lyxiga bakverk  
från Hummingbird bakery. Har den tidigare boken och jag säger som så - båda böckerna är kak-porr, så vackra är de. Fram med haklappen för det är dregelvarning på hög nivå.
 

Sen smög det sig ner en bok om hur man förbättrar sin löpning också. Alltid bra att ha om man är löpningsfrälst som jag!
Visa fler inlägg